Ομιλος scenario / Εταιρείες

scenario creative services
Κατασκευή ιστοσελίδων & στρατηγική διαφήμισης


Από το ξεκίνημα της, η Scenario Creative Services έχει γίνει γνωστή στον χώρο του κυπριακού επιχειρηματικού κόσμου στον τομέα του σχεδιασμού – ανάπτυξης ιστοσελίδων, της κατάρτισης διαφημιστικού πλάνου και της ανάπτυξης με την εμπλοκή των πιο σύγχρονων και αποτελεσματικών μέσων διακίνησης πληροφορίας – internet – κινητή τηλεφωνία – ψηφιακή τηλεόραση / ραδιόφωνο.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες της Scenario Creative Services περιλαμβάνονται επίσης Ραδιοφωνικές παραγωγές, διαφημίσεις και εκφωνήσεις. Η εταιρεία είναι παράλληλα αντιπρόσωπος στην Κύπρο όλων των media της Κυπριακής και Ελληνικής Παροικίας του Λονδίνου (ραδιόφωνο LGR, εφημερίδες Παροικιακή και Ελευθερία, των τηλεοπτικών σταθμών Hellenic TV και Cyprus SAT και της έκθεσης Cyprus Business Exhibition and Cyprus Wine Festival που διοργανώνεται στο Λονδίνο κάθε τέλος Ιουνίου.

Η Scenario Creative Services διαθέτει και χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία σε όλες τις διαδικασίες παράγωγης και προσφοράς των υπηρεσιών και προϊόντων της. Ακολουθώντας υψηλές προδιαγραφές δημιουργίας και καθορίζοντας καινούργια επίπεδα ποιότητας, καταφέρνει όχι μονό να προσεγγίζει αποτελεσματικά τις προτιμήσεις των πελατών της αλλά και να καλύπτει με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες τους.
Η βαρύτητα που δίνει στην ανάπτυξη μέσα από τις νέες τεχνολογίες και η χρήση πρωτοποριακών υπηρεσιών είναι στοιχεία που κάνουν τις υπηρεσίες μας να φέρνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

www.scenariogroup.com

Why Not?
Ανακαινίσεις, Κτιριακές λύσεις & σχεδιασμός εσωτερικών χώρων


Η Why Not? δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού και ανακαίνισης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στην Κύπρο με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.
Στην γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ιδέες και λύσεις που αφορούν σε εργασίες ανακαίνισης – διαρρύθμισης χώρων αλλά και ολοκληρωμένες κτιριακές λύσεις και επισκευές κτιρίων.
Μια εταιρεία με σύγχρονο, επαγγελματικό προφίλ και τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αναλάβουν να μελετήσουν, να σχεδιάσουν και να προτείνουν τις πιο κατάλληλες δομικές εφαρμογές προσαρμοσμένες στον δικό σας χώρο με φαντασία που κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα!

www.whynot.com.cy

OK! Music
Ηχογράφηση τραγουδιών, παραγωγή & προώθηση CDs


Η OK! MUSIC αναλαμβάνει την προώθηση καλλιτεχνών στο χώρο του τραγουδιού σχεδιάζοντας είτε γενικά την πορεία ενός καλλιτέχνη είτε ειδικά τη δημιουργία, παραγωγή και προώθηση ενός δίσκου.
Αυτή η δραστηριότητα μπορεί να ξεκινά από τη συγγραφή στίχων, τη σύνθεση τραγουδιών, το styling του καλλιτέχνη, τη φωτογράφηση, τα γραφικά, το (τα) video clip, την προώθηση στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ), τη συμμετοχή του καλλιτέχνη σε συναυλίες ή και μουσικά σχήματα και ότι άλλο κριθεί ή αποφασιστεί ορθό.

Η OK! MUSIC έχει στη διάθεση της ένα υπερσύγχρονο στούντιο μουσικής και συνεργάζεται με μια πλειάδα μουσικών και καθηγητών μουσικής, καθώς και με συνθέτες στην Κύπρο και την Ελλάδα.Σε ότι αφορά την παραγωγή μουσικών ψηφιακών δίσκων η OK! MUSIC προσφέρει ένα πλήρως ολοκληρωμένο πακέτο δημιουργίας, παραγωγής, διανομής και προώθησης από το οποίο ο καλλιτέχνης έχει την ευχέρεια να επιλέξει:
Στίχο, σύνθεση, ενορχήστρωση,styling, φωτογράφηση, γραφικά, κοπή ψηφιακού δίσκου με κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα, video clip και web page του καλλιτέχνη, διαφήμιση και προώθηση της παραγωγής

www.okmusic.com.cy

Solarmegashop.com
Ηλιακά φώτα για τον κήπο σας


Νέα εποχή, νέες συνήθειες, νέες λύσεις στις ανάγκες μας. Αργήσαμε λίγο αλλά καταλαβαίνουμε σιγά σιγά ότι στην Κύπρο έχουμε αφθονία σε ηλιακή ενέργεια και είναι καιρός να αρχίσουμε να την χρησιμοποιούμε.

Φωτίστε τους εξωτερικούς χώρους της επιχείρησης και του σπιτιού σας χωρίς επιπλέον κόστος και παράλληλα προστατέψτε το περιβάλλον. Η λύση είναι η χρήση φωτιστικών με ηλιακή ενέργεια, η οποία είναι άφθονη και δωρεάν. Το SolarMegaShop ανοίγει τον δρόμο για την χρήση της ηλιακής ενέργειας στην Κύπρο, τόσο σε επίπεδο ιδιωτών όσο και σε επίπεδο επιχειρήσεων. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως μικρούς ηλιακούς προβολείς, μπάλες με εναλλασσόμενα χρώματα, φωτιστικά δαπέδων deck, ηλιακά λαμπάκια σε διάφορα χρώματα, φώτα ασφαλείας με ανιχνευτή κίνησης και πολλά άλλα.

Είναι καιρός να αλλάξουμε τον τρόπο που φωτίζουμε τους χώρους μας και παράλληλα να προστατεύσουμε το περιβάλλον για το δικό μας καλό αλλά και των παιδιών μας.

www.solarmegashop.com

Scenario Events
Υπηρεσίες για Γάμους και άλλες εκδηλώσεις


Η Scenario Events προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που έχουν σχέση με τον σχεδιασμό και διοργάνωση εκδηλώσεων. Η Scenario Events έχει την δυνατότητα να παρέχει την ιδανική λύση για κάθε κοινωνική περίσταση.
Οι πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής μας αξίζουν την καλύτερη οργάνωση!
Λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια και έχει ήδη προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολλές εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο με τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία να αποτελούν τα χαρακτηριστικά σε κάθε δουλειά της.
Αρκετές από τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει ο κατάλογος της Scenario Events αποτελούν καινοτόμες ιδέες. Ανάμεσα σε αυτές η βυζαντινή χορωδία για γάμους, τα λουκούμια Γεροσκήπου σε σύγχρονες συσκευασίες και σε νέες γεύσεις για κεραστικά σε γάμους και άλλες εκδηλώσεις.

www.scenariogroup.com/events