Υπηρεσίες / Λύσεις Οργάνωσης - CRM

Τεχνολογία και προγραμματισμός φέρνουν για το γραφείο σας λύσεις και αυτοματισμούς που λίγα χρόνια πριν θεωρούνταν άπιαστες. Το σύγχρονο γραφείο αυτοματοποιείται, είναι λειτουργικό γρήγορο και ευέλικτο στις διαδικασίες.
Με τον σωστό και σύγχρονο τρόπο οργάνωσης των πληροφοριών και καταγραφής των εργασιών σας είναι βέβαιο πως η εταιρία σας θα αποκτήσει ένα νέο, μοντέρνο πρόσωπο.

Διαδικασίες που ήταν χρονοβόρες και κόστιζαν σε χρήμα αλλά και εργατικό χρόνο και κόπο μπορούν να γίνουν εντελώς αυτόματες ή τουλάχιστον εξαιρετικά απλές, γρήγορες και αποτελεσματικές. Θα αποφεύγονται λάθη, παραλήψεις και απροσεξίες υπαλλήλων.

Με τα πακέτα που προσφέρουμε μπορεί ένα ολόκληρο γραφείο και ένα αρχείο εργασιών να χωρέσει στην οθόνη ενός υπολογιστή πάντα υπό την συνεχή επίβλεψη του προϊστάμενου. Η δυνατότητα εύκολης παρακολούθησης και καταγραφής των εργασιών και των συναλλαγών με ψηφιακό τρόπο και με την χρήση υπολογιστή μπορεί επίσης να δώσει τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια του προϊστάμενου / επιχειρηματία αφού θα του δώσει την δυνατότητα να μελετά τα στοιχεία από βάσεις δεδομένων, να εκδίδει αμέτρητων ειδών reports και να ελέγχει με τρόπο στατιστικό την κίνηση των εργασιών, την αποτελεσματικότητα των προϊόντων και των υπαλλήλων του.
Με το σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων που προσφέρουμε, η εταιρία και τα γραφεία σας πλέον βρίσκονται υπό «παρακολούθηση». Τίποτα δεν χάνεται, τίποτα δεν ξεχνιέται, όλα καταγράφονται. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, προφορικές και γραπτές συμφωνίες, πληρωμές, οφειλές και εξοφλήσεις θα υπάρχουν καταγεγραμμένα, θα μπορούν να αναζητηθούν όποτε χρειαστεί και θα περιλαμβάνονται σε reports.

Οι σχέσεις σας με πιστούς πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές και η υποστήριξη των προϊόντων σας μετά την πώληση μπορούν να βελτιωθούν θεαματικά.

Θα έχετε την δυνατότητα να ανατρέξετε στις βάσεις δεδομένων εύκολα και γρήγορα για να δείτε ποιες συναλλαγές, ποιες συμφωνίες και άλλες επαφές είχατε στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο πελάτη / συνεργάτη και έτσι θα μπορέσετε να τον εξυπηρετήσετε καλύτερα / να κλείσετε καλύτερες, πιο συμφέρουσες συμφωνίες, να μην κάνετε ποτέ το ίδιο λάθος δύο φορές.

Δείτε δείγματα της δουλειάς μας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ